Chef Kok Events

Chef Kok Events

Voor de Banqueting & Events afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste Chef Kok, die niet alleen uitblinkt op culinair niveau, maar qua planning en organisatie. In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de culinaire ervaring van alle gasten tijdens events in het hoge culinaire segment. Je geeft leiding aan het Banqueting & Events keukenteam en samen bereiden jullie alle gerechten voor gasten die aanwezig zijn tijdens deze events. Je kunt hierbij denken aan hoogwaardige bruiloften, unieke zakelijke events, concerten, kunstexposities of andere prachtige partijen.

Bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen ontvangen we groepen tussen de 10 en 150 gasten. Tijdens onze events verzorgen we alles op culinair gebied op het hoogste niveau, met veel ruimte voor creativiteit. Dit is geheel in lijn met de restaurants op het Parc; Restaurant Voltaire, bekroond met een Michelin Ster en Bistro LOF, gewaardeerd met een Bib Gourmand.

De events vinden plaats in de prachtige zalen in het Hoofdhuis, in het Koetshuis en we beschikken over prachtige terrassen en buitengelegenheden op het Landgoed. In jouw rol stuur je het keukenteam aan, ben je verantwoordelijk voor de gehele planning, voor de inkoop en organisatie op culinair gebied, voor de bereiding en afwerking van gerechten, voor een gezond foodcost percentage en uiteraard voor de naleving van alle HACCP-voorschriften.

Chefs at the Parc

De afgelopen jaren organiseerde Culinair Landgoed Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’, een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld. In Mei 2023 ontvingen we meer dan 30 chefs met gezamenlijk meer dan 50 Michelin Sterren! Kijk voor meer informatie op www.chefsattheparc.nl of volg ons Instagram account om meer te weten te komen!

Wat we jou bieden:

 • Een nieuwe uitdaging op hoog culinair niveau;
 • Samenwerken met een ambitieus en gepassioneerd team;
 • Veel variatie in je werk; onze events zijn maatwerk dus elke dag is anders;
 • Personeelskorting én Friends & Family korting op slapen, eten & drinken;
 • Reiskostenvergoeding en salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Personeelsdagen en -activiteiten;
 • Korting op overnachtingen bij hotels van Quality Lodgings (QL Hotels)

Wie ben jij?

 • Je hebt ruime werkervaring in het culinaire hoge segment;
 • Je bent een echt talent op het gebied van planning en organisatie;
 • Je houdt het hoofd koel bij grote en belangrijke partijen; dit geeft jou juist een “kick”;
 • Je wordt blij van het creëren van unieke culinaire ervaringen tijdens evenementen;
 • Je bent een gepassioneerde leider voor jouw team, waarbij je blij wordt van “teamwork”;
 • Je hebt ervaring met organisatorische taken in de keuken, zoals het beheren van het foodcost percentage, het maken van roosters, de gehele planning en inkoop en het naleven van de HACCP- regelgeving.

Ben je enthousiast? Dan maken we graag kennis met je. Neem contact op met caroline.van.hogendorp@parcbroekhuizen.nl, stuur je CV mee en hopelijk ontvangen we je dan snel voor een kop koffie!

Ben je enthousiast over deze functie?

Andere uitgelichte vacatures