Chef de Rang Restaurant Voltaire*

Chef de Rang Restaurant Voltaire*

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een fine dining restaurant dat is bekroond met een Michelinster? En word jij blij van 4 dagen per week werken? Dan is dit iets voor jou!

Restaurant Voltaire* is onderdeel van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Het landgoed is in 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Bekijk de video onderaan en maak kennis met deze prachtige en unieke locatie! Naast 22 originele suites bevat Parc Broekhuizen vier prachtige salons en een koetshuis voor events en weddings, Restaurant Voltaire en Bistro LOF. Daarnaast organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld.

Je komt te werken met een ambitieus, gepassioneerd team. Naast een inspirerende werkplek met veel afwisseling bieden we je het volgende:

 • Vijf-in-vierdaagse werkweek, waardoor je fulltime werkt in vier dagen!
 • Personeelskorting én Friends & Family korting op slapen, eten & drinken;
 • Reiskostenvergoeding, maaltijd en salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Personeelsdagen en -activiteiten;
 • Korting op overnachtingen bij hotels van Quality Lodgings (QL Hotels).

Wij:

 • Gepassioneerd team met veel kennis;
 • 1 Michelinster en ambitieus;
 • Kleinschalig, particulier design hotel met een inspirerende werkomgeving;

Jij:

 • Liefde voor hospitality, persoonlijk contact en culinair eten;
 • Gemotiveerd en een enthousiaste uitstraling;
 • Werkervaring in het fine dining segment, of een servicerijke omgeving;

Heb je liefde voor gastheer/-vrouwschap, culinair eten, hospitality en werken in een ambitieuze omgeving? Dan is dit de vacature die je zoekt!
Om de service bij Restaurant Voltaire te waarborgen én te verbeteren zijn wij op zoek naar een Chef de Rang. Je werkt mee in het serviceteam van Julian Schweigl en je zorgt voor een fantastische culinaire ervaring om niet te vergeten.

Naast je enthousiaste, open uitstraling heb je oog voor detail en wil je graag meewerken in een ambitieuze omgeving en bijdragen aan de kwaliteit van ons culinaire landgoed. Als Chef de Rang ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het contact met de gasten. Je beschikt over product- en wijnkennis op hoog niveau en kunt hierover met passie meer vertellen. Daarnaast bereid je het ontvangst van gasten voor en zorg je dat na vertrek alles weer netjes en schoon is. Je vaste vrije dagen zijn zon- en maandag en werkt fulltime in vier dagen. Je bent dus drie dagen per week vrij.

Ben je enthousiast over deze functie?

Andere uitgelichte vacatures