Pers & media

Pers & Media

Nieuws

MAGAZINE

Magazine Parc Broekhuizen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla sit amet malesuada massa. Pellentesque mi sapien, pretium sed eros at, faucibus fringilla ante. Sed arcu lacus, auctor a ligula ac, posuere ultricies mauris.

PARC BROEKHUIZEN MAGAZINE

Awards & onderscheidingen

Wij zijn trots op de awards en onderscheidingen die wij hebben mogen ontvangen bij Culinair Landgoed Pac Broekhuizen.


Twee jaar na de opening in 2018 heeft Restaurant Voltaire prachtige waarderingen ontvangen, waaronder 15,5 punten in de Gault Millau 2022 en 2023 en onze eerste Michelinster op 17 december 2018, waar we nog steeds trotse eigenaren van zijn.


In mei 2022 is Bistro LOF door Michelin gewaardeerd met een Bib Gourmand. Deze erkenning wordt gegeven aan restaurants die hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs serveren. Ook behaalde Bistro LOF in 2023 14 punten in de Gault Millau.


In november 2023 heeft Culinair Landgoed Parc Broekhuizen een Green Globe certificering ontvangen, wat staat voor duurzaam opereren in de horeca branche.

Parc Broekhuizen in de media

Bekijk hier een aantal publicaties waar aandacht wordt besteed aan ons culinaire landgoed.

Residence magazine

Hotspot: Parc Broekhuizen is een buitengewoon rijke ervaring

Te midden van de Utrechtste heuvelrug ligt Parc Broekhuizen. Een landgoed omgetoverd tot een luxe boetiekhotel met sterrenrestaurant en restaurant. Het Park, omgeven door fantastische vergezichten, roept op tot bezinning en totale overgave.

Lees meer

Quality Lodgings

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is een heel bijzonder ensemble: eeuwenoud en toch eigentijds. Zowel het Hoofdhuis, het Koetshuis als het Parc zijn met recht monumentaal te noemen.

Lees meer

Meeting magazine

Historische locatie met ultramoderne faciliteiten

Als er één locatie is die tijdens de coronacrisis niet stil is blijven zitten, dan is het wel Landgoed Parc Broekhuizen. Zo werd Bistro LOF geopend en dook de locatie op in diverse televisieprogramma’s. Hoog tijd voor Meeting Magazine om af te reizen naar deze bijzondere plek.

Lees meer