FAQs

Veelgestelde vragen

Kamers en suites

Wij beschikken over 22 hotelkamers, waarvan 7 suites.

Onze 7 suites bevinden zich op de eerste etage van het Hoofdhuis. Onze 7 Loft kamers bevinden zich op de tweede etage van het Hoofdhuis. De 8 Koetshuis kamers bevinden zich op de eerste etage van het Koetshuis, wat op steenworp afstand ligt van het Hoofdhuis.

Bij een aantal kamers kan dit. Wij verwijzen u graag door naar de desbetreffende hotelkamer of suite, waar u per kamer kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

U mag vanaf 15:00 uur inchecken. Uitchecken is mogelijk tot 12:00 uur.

U kunt uw hotelreservering kosteloos annuleren tot 24 uur voor uw aankomstdatum. Na deze tijd brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Deze voorwaarden gelden voor particuliere reserveringen en niet voor (zakelijke) groepsreserveringen.

Toegankelijkheid

Het Hoofdhuis beschikt over een lift naar de eerste, tweede en derde etage.

Het is mogelijk om mindervalide gasten voor de deur van het Hoofdhuis af te zetten, om op deze manier zo min mogelijk over het grindpad te hoeven lopen of rijden. Het Hoofdhuis beschikt over een lift naar de eerste, tweede en derde etage. Wilt u dineren in Restaurant Voltaire? Houdt u dan rekening met één kleine afstap bij de hotelreceptie. Houdt er bij Bistro LOF rekening mee dat de toiletten zich boven bevinden. Parkeren kan hier voor de deur. Mocht u in onze restaurants een grote tafel wensen, horen wij dit graag. Wij assisteren u heel graag en helpen waar nodig.

Parkeren

Parc Broekhuizen beschikt over een groot parkeerterrein waar onze gasten gratis mogen parkeren. Vanuit het parkeerterrein is het 50m wandelen tot aan het Hoofdhuis.

Ja, wij hebben elektrische parkeerplaatsen. Wij hebben 4 plekken bij het Koetshuis, 4 plekken bij Bistro LOF en 8 plekken op het hoofd-parkeerterrein.

Algemeen

Ja, wij bieden u gratis en onbeperkt WiFi.

Voor een heerlijke lunch in Restaurant Voltaire ontvangen wij u graag op donderdag t/m zaterdag tussen 12:00 en 13:30 uur. Wilt u een unieke diner ervaring komen beleven? Wij verwelkomen u graag van dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur. In Bistro LOF bent u welkom van donderdag t/m maandag vanaf 12:00 uur.

Helaas zijn honden niet toegestaan in het Hoofdhuis. Honden zijn wel welkom in twee van onze Koetshuis kamers en in Bistro LOF.