Meetings & events

Organiseer uw evenement bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Bent u op zoek naar een locatie voor een vergadering, bruiloft of privé evenement? Ons landgoed is centraal gelegen maar bevindt zich toch midden in de prachtige natuur. Onze statige zalen, unieke hotelkamers en culinair hoogstaande keuken zijn de perfecte ingrediënten voor uw evenement. Wij verzorgen alles tot in detail, zodat u zich alleen maar met uw evenement hoeft bezig te houden. Alle evenementen maken wij op maat waardoor wij graag meedenken in uw wensen en behoeften.

Bruiloften

Ziet u het al voor zich? Buiten trouwen op ons prachtige landgoed of binnen in de unieke Salon, culinair verwend worden en overnachten in een luxe hotelsuite.

Lees meer

Vergaderingen

Vergaderen in de natuur maar toch centraal gelegen in het land. Veel persoonlijke aandacht, in grootte variërende zalen en de mogelijkheid om te blijven dineren en overnachten.

Lees meer

Zakelijke en particuliere evenementen

Rust, ruimte, unieke zalen, culinaire creaties en oneindige mogelijkheden. Wij verzorgen graag uw evenement op maat zodat u een fantastische dag zult beleven.

Lees meer

Film & fotografie

Parc Broekhuizen is een unieke locatie voor fotoshoots en video-opnames. De natuur, de historische gebouwen en het interieur leveren prachtige beelden op.

Lees meer

Zalen

Voor ieder evenement de geschikte ruimte

Wilt u een intieme bijeenkomst organiseren of juist een groot evenement? Wij beschikken over meerdere unieke zalen en kijken graag samen met u welke ruimte perfect aansluit bij uw wensen.

Onze zalen
Banqueting

Culinaire creaties van onze Chef Events

Geniet met uw gezelschap van de culinaire creaties die onze Chef Events exclusief voor uw evenement bereidt, aangepast op uw wensen.

Banqueting