Onze unieke activiteiten

Of u nu met een klein groepje iets ludieks wilt ondernemen of met een zakelijk event op zoek bent naar een teambuildingsactiviteit. Graag vertellen wij over onze highlights!

Moestuin experience

Een culinair landgoed met een historische moestuin: dat is natuurlijk de perfecte combinatie! Onze moestuin (en het landgoed) is openbaar toegankelijk, maar wie de tuin écht wilt leren kennen boekt onze Moestuin Experience. Onze tuinder neemt u al proevend mee en uiteraard wordt er een speciaal gerecht voor u klaargemaakt met alleen maar moestuin ingrediënten.

Deze experience is uit te breiden met een tour over het landgoed.

Lees meer over onze moestuin

Schaapfulness

Wat is Schaapfulness? In de geest van de Mindfulness biedt Schaapfulness geen pasklare antwoorden of methode. In plaats daarvan geloven we dat ieder mens en ieder team expert is op het gebied van zijn / haar eigen ontwikkeling. De schapen zorgen iedere keer weer voor een bijzondere bijdrage aan deze ontwikkeling.

LEES MEER

Early bird experience

Early Bird bedoelen we letterlijk. Vroeg uit de veren voor een bijzondere experience en geloof ons: het is het waard! Onze vogelwachter Adriaan neemt u mee op pad. Ontdek welke vogels op en over het landgoed vliegen en in welke bijzondere omgeving wij ons bevinden.

Mountainbike Clinic

Van heinde en verre komen mensen mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug. En dat is niet voor niets! Niet alleen kun je hier de mooiste routes vinden, ook de heuvels zorgen voor uitdagende challenges. In samenwerking met Nudge Cycling regelen wij de fietsen en een professionele instructeur. Jij een gezonde dosis lef!

LEES MEER OVER NUDGE CYCLING

Culinair genieten of ontspannen tijdens een retreat?

Naast ons aanbod in het hotel en restaurants organiseren we regelmatig ‘specials’. Dit zijn stuk voor stuk bijzondere events: de meest ontspannende retreats, exclusieve kunst exposities of genieten tijdens muzikale klanken over ons landgoed.

BEKIJK ONZE SPECIALS

Interesse in één van onze activiteiten?