Ontdek de omgeving

Gelegen midden in de natuur, met cultuur binnen handbereik, maakt Culinair Landgoed Parc Broekhuizen een perfecte locatie!

De regio staat voornamelijk bekend vanwege haar prachtige natuur en de vele fiets- en wandelmogelijkheden. De centrale ligging tussen bekende steden en pittoreske dorpjes maakt onze locatie ideaal en voor ieder wat wils.

De regio

Het landgoed is bosrijk gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug op de grens met de uiterwaarden richting de Betuwe. Er zijn talloze galerietjes in Wijk Bij Duurstede, diverse kastelen en landgoederen om te bezichtigen, prachtige musea en er kan verrassend goed geshopt worden in bijvoorbeeld de grotere steden zoals Utrecht, Amersfoort of Arnhem.

Verrassend veelzijdig dus! En precies daarom vroegen wij onze medewerkers hun favorieten te delen. Alleen met u natuurlijk, zodat dit de best bewaarde plekken van de regio blijven. Niet verder vertellen!

Ssst… in de Destination guide leest u onze best bewaarde geheimen van de Heuvelrug.

Destination guide

Fiets- en wandelroutes

Regionale evenementen

Benieuwd welke leuke evenementen in de regio gepland staan? Kijk dan bij de up-to-date agenda van het RBT Heuvelrug & Vallei (regionaal bureau voor toerisme).

agenda van het RBT Heuvelrug & Vallei