Maak uw reservering

Een bezoek aan Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Wij verwelkomen u graag bij ons op het landgoed voor een heerlijke overnachting in ons boutique hotel of voor een uitgebreide lunch of diner in Restaurant Voltaire* of Bistro LOF.

Kamers & suites

Boutique Hotel Parc Broekhuizen biedt 7 prachtige suites en 7 knusse loftkamers in het Hoofdhuis. Ook in het naastgelegen Koetshuis vindt u 8 comfortabele hotelkamers. Bent u op zoek naar rust, luxe en comfort? Boek dan uw verblijf en kom genieten op het Parc!

BOEK UW VERBLIJF
Restaurant Voltaire*

In het monumentale Hoofdhuis bevindt zich Restaurant Voltaire*, bekroond met een Michelinster. Bij binnenkomst loopt u letterlijk door de keuken waarna u aan tafel, met prachtig uitzicht over het landgoed, kunt genieten van de creaties van chef Arturo Dalhuisen.

Reserveer uw tafel
Bistro LOF

Bij Bistro LOF staat puur, lokaal en vers eten voorop. In de prachtig ingerichte bistro hangt zo’n fijne sfeer dat u vast extra lang wilt blijven zitten. Zie hoe uw gerecht wordt bereid in de open keuken en geniet!

Reserveer uw tafel
Arrangementen

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen biedt een aantal arrangementen aan, waarbij een verblijf in één van onze kamers of suites wordt gecombineerd met een heerlijk diner op het landgoed.

Boek uw arrangement
Meetings & events

Bent u op zoek naar een locatie voor een vergadering, bruiloft of privé evenement? Ons landgoed is centraal gelegen maar bevindt zich toch midden in de prachtige natuur.

Offerte aanvragen