Het Landgoed

“Een landgoed vol prachtige natuur en rijke historie”

Het landgoed typeert onze adembenemende locatie. Natuur en cultuur gaan hier hand in hand en de historie is overal voelbaar.

Onze identiteit en missie
Natuur

Genieten van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug of de uiterwaarden richting de Betuwe

Op reis naar ons landgoed kun je genieten van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug of de uiterwaarden richting de Betuwe. Ons landgoed bevindt zich midden in een Natura 2000 gebied, wat onze prachtige en bijzondere omgeving markeert.

Historie

De historie van het landgoed gaat eeuwen terug

Parc Broekhuizen onderging een groot restauratieproces vanaf 2011 en werd vanaf eind 2016 geopend. Het is gemakkelijk toegankelijk en centraal gelegen. De historie van het landgoed gaat eeuwen terug.

HISTORIE
HISTORISCHE MOESTUIN

Dagelijks de mooiste verse oogst

Het hart van ons culinair landgoed is de historische moestuin, waar dagelijks de chefs de mooiste verse oogst binnenhalen. Tevens is het een inspiratiebron, niet alleen voor onze chefs, maar ook voor onze gasten!

HISTORISCHE MOESTUIN

Ontdek de omgeving

Gelegen midden in de natuur – met cultuur binnen handbereik – maakt Culinair Landgoed Parc Broekhuizen een perfecte locatie! De regio staat voornamelijk bekend vanwege haar prachtige natuur en centrale ligging met ontzettend veel mogelijkheden.

ONTDEK DE OMGEVING