Eten & drinken

Kom culinair genieten bij Parc Broekhuizen

Houdt u van kwalitatief hoogstaand eten, heerlijke wijnen en een gezellige ambiance in een prachtige omgeving? Wij verwelkomen u graag op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen!

Geef een bezoek aan Culinair Landgoed Parc Broekhuizen cadeau

Cadeaubonnen

In het monumentale Hoofdhuis bevindt zich Restaurant Voltaire*, bekroond met een Michelinster. Bij binnenkomst loopt u letterlijk door de keuken waarna u aan tafel, met prachtig uitzicht over het landgoed, kunt genieten van de creaties van chef Arturo Dalhuisen.

lees meermenu
RESERVEER UW TAFEL

Bij Bistro LOF staat puur, lokaal en vers eten voorop. In de prachtig ingerichte bistro hangt zo’n fijne sfeer dat u vast extra lang wilt blijven zitten. Zie hoe uw gerecht wordt bereid door chef Ewout Eleveld in de open keuken en geniet!

lees meermenu
RESERVEER UW TAFEL

Wilt u met een groot gezelschap culinair genieten? Onze events chef Peter Paul zal uw gezelschap verrassen tijdens uw zakelijke of privé-evenement.

lees meer

Geniet van een high tea bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. In 4 gangen serveren wij u heerlijke hapjes zoals oesters, quiche, vis- en vleesgerechtjes en sluit af met een selectie aan huisgemaakte zoete lekkernijen. Deze 4-gangen voorzien wij van een met zorg samengestelde tea pairing.

lees meer

Word na een heerlijke nacht rustig wakker in ons restaurant waar u kunt genieten van een vers en lokaal à la carte ontbijt. Onze koks verzorgen een uitgebreid ontbijt voor u met precies de gerechten die u ‘s ochtends lekker vindt. Wij zorgen dat uw dag goed begint!

lees meer

Onze chefs

Op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen staat kwalitatief, vers en lokaal eten voorop. Onze chefs zorgen ervoor dat u verrast wordt door hun creaties, waar u ook aan tafel schuift op het landgoed.

Arturo Dalhuisen

Chef Arturo Dalhuisen zorgt er met zijn unieke, elegante en lichte kookstijl voor dat u een onvergetelijke ervaring beleeft in Restaurant Voltaire*.

Lees meer

Ewout Eleveld

Voor een ongedwongen en bourgondische lunch of diner in Bistro LOF bent u bij Ewout Eleveld aan het juiste adres. Met zijn gerechten van verse en lokale producten (de moestuin ligt naast het restaurant!) verrast hij u elke keer weer.

Lees meer

Peter Paul van den Breemen

Met zijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt chef Peter Paul ervoor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een fantastisch menu dat hij exclusief voor uw evenement bereidt.

Lees meer