Ewout Eleveld
Zeventien jaar lang werkte Chef Ewout Eleveld in driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen. De eredivisie van de gastronomie. “Een toptijd”, zegt hij. “Altijd alles geven voor dat ene doel: De strijd om de tweede Michelinster en daarna de derde. Hij beschrijft zijn tijd bij De Leest als een manier van leven. “Ik heb veel geleerd. Kwaliteit herkennen en respecteren. Weten waarom het ene boontje lekkerder is dan het andere. Creatief denken. Veel reizen. Veel eten. Fantastische, onbekende producten proeven.”
Sinds 2021 is Ewout de chef van Bistro LOF. “Ik wilde heel graag werken in een restaurant met een moestuin waar ik zelf gerechten mocht bedenken en herkenbare gerechten wilde maken. Een brasserie, maar met een touch van de topgastronomie waar ik vandaan kom. Ik ben bij Bistro LOF helemaal op mijn plek.” Ewout zorgt samen met zijn team voor een ongedwongen, bourgondische lunch of diner.
Onze chefs
Op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen staat kwalitatief, vers en lokaal eten voorop. Onze chefs zorgen ervoor dat u verrast wordt door hun creaties, waar u ook aan tafel schuift op het landgoed.
Jacopo Crivellari
Met zijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt chef Jacopo ervoor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een fantastisch menu dat hij exclusief voor uw evenement bereidt.
Ivanildo Kamperveen
Chef Ivanildo Kamperveen zorgt er met zijn unieke kookstijl voor dat u een onvergetelijke ervaring beleeft in Restaurant Voltaire*.
Falco Lens
Chef Falco Lens neemt u graag mee op een culinaire reis waarin hij u verrast met zijn unieke bereidingen in Restaurant Voltaire.