Jasper van Emmerik, Restaurant Manager
In 2024 is Jasper van Emmerik het Bistro LOF team komen versterken. Met zijn horeca ervaring en passie voor hospitality is hij als Restaurant Manager een echte aanwinst voor het team!
Jasper heeft Horecaondernemer/-manager gestudeerd in Breda, waarna hij twee jaar heeft gewerkt bij The Gleneagles Hotel in Schotland. Hij verhuisde vervolgens naar Cornwall om aan de slag te gaan bij sterrenrestaurant Paul Ainsworth at No6. Hier heeft hij vier jaar gewerkt, waaronder als Restaurant Manager.
Na zijn werk in het buitenland is deze avontuurlijke Restaurant Manager begin 2024 terug naar Nederland gekomen om hier zijn horeca ervaring en passie verder uit te breiden. En daar zijn wij bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen erg blij mee!
De deur van Bistro LOF staat altijd voor u open en Jasper en zijn team zullen u met veel plezier ontvangen, zodat u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner.
Onze chefs
Op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen staat kwalitatief, vers en lokaal eten voorop. Onze chefs zorgen ervoor dat u verrast wordt door hun creaties, waar u ook aan tafel schuift op het landgoed.
Ewout Eleveld
Voor een ongedwongen en bourgondische lunch of diner in Bistro LOF bent u bij Ewout Eleveld aan het juiste adres. Met zijn gerechten van verse en lokale producten (de moestuin ligt naast het restaurant!) verrast hij u elke keer weer.
Jacopo Crivellari
Met zijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt chef Jacopo ervoor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een fantastisch menu dat hij exclusief voor uw evenement bereidt.
Ivanildo Kamperveen
Chef Ivanildo Kamperveen zorgt er met zijn unieke kookstijl voor dat u een onvergetelijke ervaring beleeft in Restaurant Voltaire*.
Falco Lens
Chef Falco Lens neemt u graag mee op een culinaire reis waarin hij u verrast met zijn unieke bereidingen in Restaurant Voltaire.