Restaurant De Kromme Dissel* en Voltaire* presenteren u twee edities van een wel heel speciaal Four Hands Dinner event.
Als leering werkte chef Falco Lens drie jaar in De Kromme Dissel samen met leermeester en sterchef Tonny Berentsen en tevens collega Brandon de Bruin – nu sous-chef bij De Kromme Dissel. Het was altijd Falco’s missie om zelf een ster te koken. Nu hem dat gelukt is binnen Voltaire eren leermeester, leerling en collega de waardevolle begintijd met twee gastronomische edities waar zij twee verschillende 6 gangen menu’s presenteren.
16 april | Locatie: Voltaire
29 mei | Locatie: De Kromme Dissel
Reserveer via onderstaande button voor de 16 april editie.
Four Hands Dinner Menu €180 per persoon
Woensdag 16 april 2025
Verfijnde ingrediënten die het beste van het seizoen laten zien.
Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen.

Neem alvast een voorproefje
Wilt u liever reserveren via de mail of telefoon? Dat is geen probleem. U kunt een e-mail sturen naar: info@parcbroekhuizen.nl of bellen naar 0343-745858.
Andere arrangementen
Maak uw verblijf compleet met bijvoorbeeld een diner bij Restaurant Voltaire* of Bistro LOF.
QL Unique Break
Beleef een unieke ervaring bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Overnacht in één van onze heerlijke hotelkamers- of suites en geniet van een culinair 5-gangen diner in Restaurant Voltaire*.
Culinary Escape
Met dit culinaire arrangement geniet u 2 nachten in één van onze kamers of suites, een 7-gangen diner in Restaurant Voltaire en een 3-gangen diner in Bistro LOF.
Eat, Sleep and LOF
Geniet van een overnachting in één van onze kamers of suites en een heerlijk 3-gangen diner in Bistro LOF.
Dream & Dine Deluxe
Verwen uzelf met een overnachting in één van onze kamers of suites en een culinair 7-gangen diner in Restaurant Voltaire*.
Dream & Dine Delight
Geniet van een overnachting in één van onze kamers of suites en een culinair 5-gangen diner in Restaurant Voltaire*.