Retreat arrangement

Kom tot rust middenin de natuur

In de wereld van vandaag zoeken we naar rust, ruimte en vrijheid. Op Parc Broekhuizen realiseren we hoe bevoorrecht we zijn met de inspirerende natuur om ons heen en combineren we deze elementen in ons Retreat Arrangement. Samen met experts Lisette Horbeek en Jennifer Bardoul hebben we een driedaags Retreat Arrangement samengesteld, inclusief twee overnachtingen en aangepaste (gezonde) maaltijden. Dit arrangement biedt optimale persoonlijke aandacht en is beschikbaar voor één of twee personen.

Vanaf €1700 per persoon

Te boeken met elk gewenst kamertype

Op maat gemaakt arrangement

Boekbaar op iedere dag van de week

Het Retreat Arrangement bestaat uit:

Twee overnachtingen in één van onze kamers of suites

Alle maaltijden gedurende deze dagen (exclusief drankjes)

1.5 uur yoga

2 uur loslaat-sessie

2 uur wandelcoaching

Een persoonlijke zielsreading / reading van de geboortedatum

2 uur meditatie met een opdracht of bepaald thema (dit kan ook in groepsverband)

1 uur Tai Chi

Het Retreat Arrangement wordt op maat gemaakt. Daarom is het mogelijk om een andere invulling te geven aan deze dagen. Wij horen graag wat uw wensen zijn! Daarnaast is er ook een variant voor één dag met voorovernachting en/of met meerdere personen mogelijk.

Leer experts Lisette & Jennifer kennen

Samen met experts Lisette Horbeek en Jennifer Bardoul hebben we een driedaags Retreat Arrangement samengesteld.

Lisette Horbeek

Lisette raakte als tiener gefascineerd door de connectie tussen lichaam en geest na het zien van de Shaolin monniken en haar karate trainingen.
Na het behalen van de zwarte band in karate begon ze met de yoga-opleiding Saswhitha en later met Tai Chi Tao, waarbij ze twee jaar privéles volgde bij een Chinese grootmeester. Haar reizen, werk als fotomodel en opleidingen in Oosterse bewegingen hebben haar gevormd.

Lisettes passie is om mensen te stimuleren goed voor zichzelf te zorgen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid. In haar lessen combineert ze verschillende disciplines om mensen te inspireren en motiveren om in balans te blijven, zowel van binnen als van buiten.

Jennifer Bardoul

Jennifer Bardoul is een healend lifecoach en huidspecialist met een missie om op een niet-zweverige manier én met humor een brug te slaan tussen de aardse en spirituele wereld.

Van jongs af aan voelde ze een verbinding met de ‘onzichtbare wereld’ wat zich uitte in hypersensitiviteit en later ontdekte ze haar helderziende gave. Met meer dan veertig jaar ervaring reist ze tussen de werelden en past ze dit toe in haar behandelingen, readings en ceremonies. Als ervaringsdeskundige weet ze hoe het universum kan helpen bij healing, het ervaren van diep plezier en hoe je kunt samenwerken met het universum zodat je kunt manifesteren wat je echt wilt.

Jennifer is een zeer gelukkig mens en geniet volop van het leven en ze wenst dit diepe genot en geluk aan iedereen toe. Haar oorspronkelijke achtergrond ligt in huidverzorging en ze heeft zich gespecialiseerd in beauty healing en lifestyle. In 2022 startte ze ‘Connected Women’ voor een ‘Spiritual Beauty Experience’.

Andere arrangementen

Maak uw verblijf compleet met bijvoorbeeld een diner bij Restaurant Voltaire* of Bistro LOF.