Zalen

Voor ieder evenement de geschikte ruimte

Wilt u een intieme bijeenkomst organiseren of juist een groot evenement? Wij beschikken over meerdere unieke zalen en kijken graag samen met u welke ruimte perfect aansluit bij uw wensen.

De Ante Chambre

Wij heten u en uw gezelschap graag welkom in de Ante Chambre. Deze sfeervol ingerichte, lichte bar met prachtig uitzicht maakt dit de perfecte ontvangstruimte voor ieder evenement.

Lees meer

De Blauwe Kamer

De Blauwe Kamer is een prachtige ruimte met een authentiek design waarbij u uitkijkt over het landgoed. Deze ruimte is perfect voor middelgrote evenementen.

Lees meer

De Salon

De charmante Salon is met haar 18e-eeuwse muurschilderingen en de grote raampartij een adembenemend mooie ruimte voor onder andere vergaderingen en huwelijksceremonies.

Lees meer

De Schilderijenkamer

De Schilderijenkamer wordt omringd door eeuwenoude schilderijen. Dit maakt deze historische ruimte zeer uniek en perfect voor intieme bijeenkomsten.

Lees meer

De Serre

De Serre is de grootste ruimte in het Hoofdhuis en wordt gekenmerkt door de prachtige raampartij waarbij u een 180 graden uitzicht heeft over het landgoed.

Lees meer

Het Koetshuis

Het Koetshuis bevindt zich naast het Hoofdhuis en leent zich perfect voor grote evenementen. Uitgebreid vergaderen of een groot feest organiseren? Er zijn oneindige mogelijkheden.

Lees meer

Capaciteitsoverzicht ruimtes

Bekijk hieronder onze zalen met bijpassende groottes, mogelijkheden en kosten. Hiermee geven wij u een eerste indicatie, maar uiteraard helpen wij u graag persoonlijk met een op maat gemaakt voorstel.