Assistent Sommelier Restaurant Voltaire*

Assistent Sommelier Restaurant Voltaire *

Wij:

 • Gepassioneerd en gevarieerd team met veel kennis.
 • 1 Michelinster en ambitieus.
 • Kleinschalig, design en gastgericht.
 • Prachtige wijnen en wijnkennis in huis dankzij onze talentvolle Sommelier, Nils Snitselaar.
 • 4 daagse werkweek

​Jij:

 • Liefde voor hospitality, persoonlijk contact, eten van culinair niveau en prachtige wijnen.
 • Een open en verbindende uitstraling.
 • Ervaring in het hogere segment of ambitie om daar te werken,
 • Heb je liefde voor design, culinair eten, hospitality en werken in een ambitieuze omgeving? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Om nog meer passie op het gebied van wijnen aan onze gasten over te brengen, zijn wij op zoek naar een Assistent Sommelier. Je ondersteunt hierbij onze Sommelier, Nils Snitselaar. Daarnaast werk je mee in het serviceteam van maître Arnold Zwartkruis en chef Arturo Dalhuisen en je zorgt voor een fantastische culinaire ervaring om niet te vergeten.

Over Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum Parc Broekhuizen is in december 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Naast 22 originele suites bevat Parc Broekhuizen vier prachtige salons en een koetshuis voor events en weddings, Restaurant Voltaire (sinds 2018 bekroond met een Michelinster) en Bistro LOF. Daarnaast organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld.

We zijn een particulier hotel en al meerdere keren in de prijzen gevallen, onder andere voor ‘Best Hotel Design’, ‘World Travel Awards for Design Hotels’ en we hebben fantastische reviews. Je komt te werken met een ambitieus, gepassioneerd team. De organisatorische lijnen zijn kort en we denken graag mee aan je persoonlijke ontwikkeling.

Naast een inspirerende werkplek met veel afwisseling bieden we je het volgende:

 • Personeelskorting én Friends & Family korting op slapen, eten & drinken
 • Reiskostenvergoeding, maaltijden en salaris conform ervaring
 • Personeelsdagen en -activiteiten
 • Korting op overnachtingen bij hotels van Quality Lodgings (QL Hotels)

Ben je enthousiast over deze functie?

Andere uitgelichte vacatures