Morgan Davidson, Restaurant Manager
In 2023 is Morgan Davidson het Bistro LOF team komen versterken. Met 30 jaar ervaring in de horecabranche is hij een echte aanwinst voor het team.
Tijdens zijn carrière heeft hij zich gespecialiseerd in het coachen en het bewust maken van jong getalenteerd horeca personeel, zodat zij hun vak met toewijding en enthousiasme kunnen uitoefenen.
Met Morgan zijn ervaring brengt hij ook een stuk begrip mee. Hoe run je een succesvolle bistro? En hoe kunnen wij ervoor zorgen dat een gast met een uitstekende lunch- of diner ervaring naar huis gaat?
Eén ding staat voorop: de deur van Bistro LOF staat altijd voor u open en Morgan en zijn team zullen u met veel plezier ontvangen, zodat u heerlijk kunt genieten!
Onze chefs
Op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen staat kwalitatief, vers en lokaal eten voorop. Onze chefs zorgen ervoor dat u verrast wordt door hun creaties, waar u ook aan tafel schuift op het landgoed.
Arturo Dalhuisen
Chef Arturo Dalhuisen zorgt er met zijn unieke, elegante en lichte kookstijl voor dat u een onvergetelijke ervaring beleeft in Restaurant Voltaire*.
Ewout Eleveld
Voor een ongedwongen en bourgondische lunch of diner in Bistro LOF bent u bij Ewout Eleveld aan het juiste adres. Met zijn gerechten van verse en lokale producten (de moestuin ligt naast het restaurant!) verrast hij u elke keer weer.
Peter Paul van den Breemen
Met zijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt chef Peter Paul ervoor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een fantastisch menu dat hij exclusief voor uw evenement bereidt.