Massage

Kom tot rust met een heerlijke ontspanningsmassage

Heeft u zin om even helemaal tot rust te komen? Verwen uzelf dan met een heerlijke massage. Masseuse Joke Spruit kijkt graag samen met u naar een gepaste massage, waar u op uw hotelkamer van kunt genieten.

Ontspanningsmassage

(60 of 90 minuten)

Tijdens de ontspanningsmassage worden de spieren door middel van strijkende bewegingen gemasseerd waardoor de spieren zich kunnen ontspannen, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en afvalstoffen weg kunnen stromen. U kunt kiezen uit een totale lichaamsmassage of een massage van een bepaald deel van het lichaam, zoals bijvoorbeeld het nek/schoudergebied, de rug of hoofd en gezicht.

Ayuvedische marma massage

(60 of 90 minuten)

Bij een Ayuvedische Marma massage wordt er voorafgaand aan de massage gekeken welke van de Dosha’s (vata, pitta, kapha) op dit moment uit balans zijn. Dat noemen we de Vikruti. Tijdens de Ayuvedische massage wordt het hele lichaam gemasseerd. Aan de hand van uw Vikruti wordt de druk en snelheid van de massage aangepast. Ook worden de marmapunten in uw lichaam behandeld. De marmapunten bevinden zich op plaatsen waar spieren, zenuwen, lymfe en energiebanen bij elkaar komen. Hier hopen afvalstoffen zich op en door deze los te masseren door middel van een drukpunttechniek kunnen de afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast komt ook uw geest tot rust en ervaart u een gevoel van totale ontspanning.

Kosten en meer informatie

De kosten voor een massage van 60 minuten bedragen €85 en voor 90 minuten €115. Heeft u interesse in een massage? Wij horen graag van u via +31 (0)343 745 858 of info@parcbroekhuizen.nl.