Bruiloften

Samen maken wij er een dag van om nooit te vergeten

Ervaar de mooiste dag van jullie leven op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Met de huwelijksplechtigheid in één van de salons of op het gazon, een ‘trapmoment’ waar je kippenvel van krijgt, een feestelijke receptie, een culinair diner en een geweldig feest in het Koetshuis om dé dag mee af te sluiten. De mogelijkheden zijn oneindig en wij denken graag mee in wat perfect aansluit bij jullie wensen. Wij zorgen ervoor dat jullie dag tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten!

Jullie dag op maat gemaakt

Binnen en buiten mogelijkheden

Hoogstaande culinaire creaties

First Look

Droomt u ervan om in een prachtige jurk van een indrukwekkende trap af te lopen, terwijl uw aanstaande u beneden staat op te wachten? Bij Parc Broekhuizen krijgen jullie gegarandeerd kippenvel van dit unieke ‘first look’ moment.

Ceremonie

Trouwen in onze prachtige Salon, buiten op het gazon of op het terras van Restaurant Voltaire. Eén ding is zeker: het uitzicht is prachtig. Zijn jullie op zoek naar een intieme ceremonie of willen jullie juist een groot gezelschap uitnodigen? Wij denken graag samen met jullie na over de perfecte locatie op ons landgoed.

Toast

Na het ja-woord is het natuurlijk tijd voor een feestelijk proost moment! Onze sommelier kiest graag samen met jullie de perfecte cava of champagne uit, zodat jullie tijdens de eerste minuten als getrouwd stel meteen kunnen genieten.

Diner

Op ons culinaire landgoed zijn jullie aan het juiste adres wanneer jullie jezelf én natuurlijk jullie gasten culinair willen verwennen. Onze chef Peter Paul van den Breemen bereidt speciaal voor jullie bruiloft een 4- tot 7-gangen diner. Geniet naast deze culinaire creaties ook van een met zorg samengesteld bijpassend wijnarrangement.

Feestavond

Willen jullie deze bijzondere dag afsluiten met een feest? Wij toveren ons Koetshuis graag om tot een echte feestzaal. Groot of klein, een DJ of een band en zitjes of statafels? De mogelijkheden zijn oneindig!

Huwelijksnacht

Hoe fijn is het als jullie je direct na het feest terug kunnen trekken in jullie suite? Onze Grand Suite met een hemelbed, adembenemend uitzicht en een bad midden in de kamer is de perfecte bruidssuite voor jullie huwelijksnacht.

Zalen

Unieke en statige zalen voor kleine en grote gezelschappen. Voor ieder moment op jullie dag hebben wij de perfecte zaal beschikbaar.

Lees meer

Kamers & Suites

Boutique Hotel Parc Broekhuizen biedt 7 prachtige suites en 7 gezellige loftkamers in het Hoofdhuis. Ook in het naastgelegen Koetshuis vindt u 8 comfortabele hotelkamers.

Lees meer

Wij maken jullie bruiloft compleet

Wij adviseren jullie graag in alles wat er bij jullie grote dag komt kijken.

  • Make-up en visagie
  • Kapper
  • Bloemen
  • Fotografie
  • Menukaarten
  • Bruidstaart
  • Decoratie
  • Audiovisuele apparatuur