Vergaderingen

In alle rust vergaderen op een unieke locatie

Bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen kunt u in alle rust vergaderen op een prachtige locatie midden in de natuur. Wij verzorgen alles tot in detail zodat u zich volledig kunt concentreren op uw vergadering. De diverse ruimtes in het Hoofdhuis en de grote zaal in het naastgelegen Koetshuis lenen zich uitstekend voor onder andere vergaderingen, brainstormsessies en productpresentaties.

In juli en augustus 2024 bieden wij een zomer special aan en maak voor vergaderingen in september t/m december 2024 gebruik van onze maandag-dinsdag special.

Meer informatie
Arrangementen

Wij bieden 4-uurs, 8-uurs, 12-uurs en 24-uurs vergaderarrangementen aan

De 8-, 12-, en 24-uurs vergaderarrangementen zijn inclusief:

  • Ontvangst met koffie, thee, koekjes en vers fruit
  • Een vergaderopstelling met benodigdheden zoals een whiteboard
  • Koffie, thee, plat- en bruiswater gedurende het evenement
  • Een sandwichlunch met soep, salade, sappen en melk
  • Een ochtendbreak met een lekkernij uit de patisserie
  • Een middagbreak met een huisgemaakte snack

Bij het 4-uurs vergaderarrangement mag u kiezen tussen een ochtend- of middagbreak. Bij het 12-uurs vergaderarrangement kunt u tevens genieten van een heerlijk diner in Bistro LOF of Restaurant Voltaire. Wanneer u kiest voor het 24-uurs vergaderarrangement kunt u blijven overnachten in ons hotel.

Duurzaam

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen hecht met de Green Globe certificering veel waarde aan duurzaamheid. Om bij vergaderingen duurzaam te werk te gaan bieden wij standaard paperless meetings aan. Mocht u toch papier wensen horen wij dit graag. Dan plaatsen wij blocnotes en een flipover in uw vergaderruimte.

Zalen

Voor ieder evenement de geschikte ruimte

Wij beschikken over De Ante Chambre, De Blauwe Kamer, De Salon, De Schilderijenkamer en De Serre in het Hoofdhuis en over het naastgelegen Koetshuis. Voor ieder evenement richten wij graag de perfecte ruimte voor u in.

Onze zalen