Workshop Schaapfulness

Een Onvergetelijke Workshop

Wij bieden de mogelijkheid om een workshop ‘schaapfulness’ of schapen hoeden te boeken. Een perfecte activiteit om bijvoorbeeld te werken aan teambuilding of zelfontplooiing. We werken hiervoor samen met verschillende lokale schaapherders.

Wat is Schaapfulness?

In de geest van de Mindfulness biedt Schaapfulness geen pasklare antwoorden of methode. In plaats daarvan geloven we dat ieder mens en ieder team expert is op het gebied van zijn / haar eigen ontwikkeling. De schapen zorgen iedere keer weer voor een bijzondere bijdrage aan deze ontwikkeling. Elke sessie wordt begeleid door één van onze professionele trainers en herders.

Interesse?
E-mail naar sales@parcbroekhuizen.nl en informeer naar de mogelijkheden!

Schapen en herders zijn onlosmakelijk verbonden met de Utrechtse Heuvelrug. Al eeuwen trekken ze rond over haar 'woeste gronden'.

Goed voor mens én millieu

Schapen zijn meesters in bodemverbetering en leveren een duurzame bijdrage aan het beheer ervan. Door het grazen wordt onkruid en opslag van jonge bomen onder controle gehouden. De mest vormt natuurlijke voeding voor de bodem. Bovendien dragen de schapen in de wol zaden mee waardoor ze bijdragen aan de biodiversiteit. De dieren vormen zo een uitstekend alternatief voor grote, dure en natuur-onvriendelijke machines.