Julian Schweigl
Maître Julian Schweigl zorgt er graag voor dat wanneer u Restaurant Voltaire binnenstapt, dit de start is van een spectaculaire middag of avond. Julian is 29 jaar, woont in Amsterdam en is al van jongs af aan een liefhebber van fine dining en het ontdekken van wijnen. Hij heeft ervaring opgedaan bij 3-sterren restaurants Lasarte in Barcelona en Eleven Madison Park in New York en bij 2-sterren restaurant Ciel Bleu in Amsterdam. Daarnaast heeft hij verschillende wijn opleidingen afgerond.
Julian heeft een passie voor thee, kaas en wijn. En natuurlijk voor hospitality. Zijn doel is om altijd te kijken naar de wens van de gast. Hij ziet in dat smaak persoonlijk is en dat iedereen een smaakbeleving anders ervaart. Het lezen en inschatten van gasten ziet Julian als een uitdaging en hij ambieert om iedere gast een onvergetelijke ervaring te bezorgen in Restaurant Voltaire.
Onze chefs
Op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen staat kwalitatief, vers en lokaal eten voorop. Onze chefs zorgen ervoor dat u verrast wordt door hun creaties, waar u ook aan tafel schuift op het landgoed.
Ewout Eleveld
Voor een ongedwongen en bourgondische lunch of diner in Bistro LOF bent u bij Ewout Eleveld aan het juiste adres. Met zijn gerechten van verse en lokale producten (de moestuin ligt naast het restaurant!) verrast hij u elke keer weer.
Jacopo Crivellari
Met zijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt chef Jacopo ervoor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een fantastisch menu dat hij exclusief voor uw evenement bereidt.
Ivanildo Kamperveen
Chef Ivanildo Kamperveen zorgt er met zijn unieke kookstijl voor dat u een onvergetelijke ervaring beleeft in Restaurant Voltaire*.
Falco Lens
Chef Falco Lens neemt u graag mee op een culinaire reis waarin hij u verrast met zijn unieke bereidingen in Restaurant Voltaire.