Classical Jukebox Diva’s Concert

Kom 24 september 2023 genieten van heerlijke muziek bij Parc Broekhuizen!

Tijdens het Classical Jukebox Diva’s concert bent u als publiek aan zet, want u mag kiezen wat er gespeeld wordt. Denk aan de allermooiste werken ooit geschreven, van tophits uit het liedrepertoire tot absolute parels uit de opera. Het belooft een avond te worden met alleen maar hoogtepunten! Musici Karin Strobos, Caspar Vos, Myrthe Helder, Leonard Besseling en het top-diva duo Judith van Wanroij & Karin Strobos van Club Classique staan deze middag voor u klaar.

Programma 24 september 2023

15:00 uur – Ontvangst in het Koetshuis met een drankje
15:30 uur – Aanvang Classical Jukebox Diva’s
16:45 uur – Einde concert met aansluitend een drankje

Tickets

Komt u meegenieten van deze muzikale middag? Bestel hieronder uw tickets: