Identiteit en missie

Onze Identiteit en Missie

Toen in 2012 Landgoed Broekhuizen werd aangekocht, werden de visie en identiteit gevormd. Op deze inspirerende en unieke locatie wilden wij één van de beste hotels van Nederland openen met daarbij ook de beste restaurants. We willen ‘anders en speciaal’ zijn in elk opzicht. Een eerbetoon aan de vele historische details die kenmerkend zijn voor het landgoed maar met de informele service, het design en de kunst uit de wereld van vandaag.

Wij geloven in de magie van echte hospitality. In verbindingen gevormd rond eettafels en tijdens de meest dierbare momenten van het leven. In verwelkomd worden op een plek die direct voelt als thuis. Waar je kunt loslaten en genieten van het moment. Door de ruimte te creëren waar heden en verleden elkaar ontmoeten, maken we de weg vrij voor het maken van levenslange herinneringen.

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is dé plek waar erfgoed, modern design en gastronomie samenkomen. Het is een plek met een historisch kloppend hart waar tegelijkertijd ruimte is gemaakt voor modern design. Een ware oase in het midden van de Utrechtse Heuvelrug waar gasten kunnen genieten van een lange wandeling in de natuur, maar ook aan kunnen schuiven aan tafel voor unieke culinaire beleving.

Onze missie: "De meest dierbare momenten van het leven onvergetelijk te maken door gasten te ontzorgen, inspireren en verrassen."

“Tussen Heden en Verleden
Betreden
Pakken en sneakers
De treden
Zoals vorsten en heren
Het deden eeuwen geleden
Achter tientallen deuren
In geuren
Smaken en kleuren
Staat elke dag iets nieuws
Te gebeuren
In iedere nis
Schrijft de toekomst
Geschiedenis”

Culinair landgoed Parc Broekhuizen Leersum entree groene bank kunst