Vergaderspecials

Vergaderen bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

In alle rust vergaderen op een prachtige locatie. Wij verzorgen alles tot in detail zodat u zich volledig kunt concentreren op uw vergadering. Wij bieden u de volgende vergaderspecial en zomerspecial aan.

Vergaderspecial

Wij bieden u meerdere vergaderspecials aan. Deze kunt u reserveren tot 30 april 2024.

8-uurs vergaderarrangement

Een 8-uurs vergaderarrangement voor €97.50 per persoon

12-uurs vergaderarrangement

Een 12-uurs vergaderarrangement voor €175 per persoon inclusief een 3-gangen diner in Bistro LOF (met mogelijkheid om te upgraden naar een 5-gangen diner in Restaurant Voltaire voor een supplement van €50 per persoon).

24-uurs vergaderarrangement

Een 24-uurs vergaderarrangement voor €370 per persoon inclusief een hotelovernachting en een 3-gangen diner in Bistro LOF (met mogelijkheid om te upgraden naar een 5-gangen diner in Restaurant Voltaire voor een supplement van €50 per persoon).

Green meeting

Een Green Meeting, gebaseerd op onze in november 2023 behaalde Green Globe certificering. Voor €125 per persoon kunt u 8 uur vergaderen inclusief een sandwichlunch in Bistro LOF, een korte inspiratie workshop tijdens de ochtendbreak, een wandeling over het landgoed tijdens de middagbreak en een afsluitende borrel.

Vergaderarrangementen

De 8-, 12-, en 24-uurs vergaderarrangementen zijn inclusief:

  • Ontvangst met koffie, thee, koekjes en vers fruit
  • Een vergaderopstelling met benodigdheden zoals een whiteboard
  • Koffie, thee, plat- en bruiswater gedurende het evenement
  • Een sandwichlunch met soep, salade, sappen en melk
  • Een ochtendbreak met een lekkernij uit de patisserie
  • Een middagbreak met een huisgemaakte snack

Zomerspecial

In de maanden juli en augustus bieden wij u een zomerspecial aan. De invulling van deze zomerspecial komt overeen met de invulling van de reguliere vergaderspecial, maar heeft daarnaast een aantal zomerse extra’s:

  • Laat het ontvangst buiten plaatsvinden, of start uw vergadering buiten. Wij zullen op ons landgoed statafels plaatsen of een vergaderopstelling opbouwen, zodat uw zakelijke bijeenkomst een zomers tintje krijgt. Vervolg uw dag vervolgens binnen in één van onze zalen.
  • Indien u blijft overnachten in ons boutique hotel bieden wij u een zomerse cocktail aan op het terras.
  • Breid uw vergadering uit met een aperitief of borrel in onze moestuin. Geniet na een dag vergaderen van de zon en sluit de dag op een prettige manier af.

Om duurzaam te werk te gaan bieden wij standaard paperless meetings aan. Mocht u toch papier wensen horen wij dit graag. Dan plaatsen wij blocnotes en een flipover in uw vergaderruimte.

Wij hopen u en uw gezelschap binnenkort te mogen ontvangen bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.

Bovenstaande prijzen zijn geldig vanaf 10 personen. Voor kleinere groepen zullen wij een supplement in rekening brengen. De prijzen zijn non-commissionable.