Zakelijke en particuliere evenementen

Een uniek en op maat gemaakt zakelijk of particulier evenement

Ons prachtige monumentale pand, de ligging midden in de natuur en de klassieke ruimtes bieden de perfecte locatie voor uw zakelijk of particulier evenement. Van lunches tot diners, van recepties tot verjaardagen en van jubilea tot grote feesten: wij organiseren graag uw privé-evenement voor u. Alle evenementen maken wij op maat. Wij bespreken graag uw wensen met u en zorgen er vervolgens voor dat uw evenement tot in detail verzorgd wordt.

Zalen

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen beschikt over meerdere unieke zalen in verschillende groottes, waardoor wij voor ieder evenement de geschikte ruimte kunnen bieden. Ook beschikken wij over een landgoed van ruim zestig hectare, waardoor wij uw evenement ook buiten kunnen organiseren. Eén ding kunnen wij u garanderen: het uitzicht is prachtig!

Lees meer

Banqueting

Onze chef Events stelt graag een exclusief menu samen voor uw evenement waardoor u tijdens uw lunch, borrel of diner kunt genieten van culinaire creaties.

Lees meer
Culinair landgoed Parc Broekhuizen Leersum grand suite hemelbed

Kamers & suites

Rijdt u liever niet meer naar huis na uw evenement of wilt u extra genieten van uw bezoek aan Parc Broekhuizen? Wij beschikken over 22 hotelkamers en suites, waardoor u en uw gezelschap kunnen blijven overnachten in ons hotel.

Lees meer