Met een groot gezelschap culinair genieten tijdens uw zakelijke of privé-evenement
Het Hoofdhuis beschikt over diverse intieme zalen, waar u met een select gezelschap exclusief kunt genieten van de culinaire creaties van Peter Paul van den Breemen. Speciaal voor uw evenement bereidt hij een unieke lunch, borrel of diner, aangepast op uw wensen. Een privé-lunch of diner is voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen te reserveren, van 10 tot 150 personen. Wilt u bij ons komen trouwen? Ook dan zorgt Chef Peter Paul voor een tot in de puntjes verzorgd en culinair hoogstaand diner.
Neem contact op met onze sales afdeling voor meer informatie via sales@parcbroekhuizen.nl +31 (0)343 745 858
Parc Menu
Kingfish
couscous | avocado | koolrabi | bergamot
Zalm
oester | zuurkool | mosterd | bieslook
Grietbot
aubergine | komkommer | venkel | vadouvan
Fazant
knolselderij | sherry | eekhoorntjesbrood
Hertenkalf
witlof | aardpeer | bier | vossenbes
Macaron
appel | truffel
Mandarijn
amandel | cheesecake | chocolade | vlierbloesem
Kingfish
couscous | avocado | koolrabi | bergamot
Zalm
oester | zuurkool | mosterd | bieslook
Grietbot
aubergine | komkommer | venkel | vadouvan
Fazant
knolselderij | sherry | eekhoorntjesbrood
Hertenkalf
witlof | aardpeer | bier | vossenbes
Dessert
Kingfish
couscous | avocado | koolrabi | bergamot
Zalm
oester | zuurkool | mosterd | bieslook
Fazant
knolselderij | sherry | eekhoorntjesbrood
Hertenkalf
witlof | aardpeer | bier | vossenbes
Dessert
Kingfish
couscous | avocado | koolrabi | bergamot
Zalm
oester | zuurkool | mosterd | bieslook
Hertenkalf
witlof | aardpeer | bier | vossenbes
Dessert
4-gangen €95 – 5-gangen €105 – 6-gangen €115 – 7-gangen €130
Het menu wordt speciaal voor uw evenement bereid door onze Chef Events. Daarom is het mogelijk om persoonlijk mee te denken in uw wensen, allergieën en diëten.
Peter Paul van den Breemen
Sinds januari 2022 is Peter Paul van den Breemen werkzaam bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen en is hij verantwoordelijk voor alle lunches, diners en events in de prachtige zalen in het Hoofdhuis, het Koetshuis en alle buitenlocaties. Peter Paul brengt grote culinaire kennis en ervaring met zich mee nadat hij gewerkt heeft in de keukens van o.a. Savelberg en Cees Helder, 12 jaar lang zijn eigen restaurant heeft gehad in Apeldoorn en zich de laatste jaren volledig heeft toegewijd aan banqueting. Peter Paul zorgt ervoor dat alle lunches en diners voor grotere gezelschappen van hoog culinair niveau zijn en tot in de puntjes zijn verzorgd.