Banqueting

Met een groot gezelschap culinair genieten tijdens uw zakelijke of privé-evenement

Het Hoofdhuis beschikt over diverse intieme zalen, waar u met een select gezelschap exclusief kunt genieten van de culinaire creaties van Peter Paul van den Breemen. Speciaal voor uw evenement bereidt hij een unieke lunch, borrel of diner, aangepast op uw wensen. Een privé-lunch of diner is voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen te reserveren, van 10 tot 150 personen. Wilt u bij ons komen trouwen? Ook dan zorgt Chef Peter Paul voor een tot in de puntjes verzorgd en culinair hoogstaand diner.

Parc Menu

Kingfish

couscous | avocado | koolrabi | bergamot

Zalm

oester | zuurkool | mosterd | bieslook

Grietbot

aubergine | komkommer | venkel | vadouvan

Fazant

knolselderij | sherry | eekhoorntjesbrood

Hertenkalf

witlof | aardpeer | bier | vossenbes

Macaron

appel | truffel

Mandarijn

amandel | cheesecake | chocolade | vlierbloesem

Kingfish

couscous | avocado | koolrabi | bergamot

Zalm

oester | zuurkool | mosterd | bieslook

Grietbot

aubergine | komkommer | venkel | vadouvan

Fazant

knolselderij | sherry | eekhoorntjesbrood

Hertenkalf

witlof | aardpeer | bier | vossenbes

Dessert

Kingfish

couscous | avocado | koolrabi | bergamot

Zalm

oester | zuurkool | mosterd | bieslook

Fazant

knolselderij | sherry | eekhoorntjesbrood

Hertenkalf

witlof | aardpeer | bier | vossenbes

Dessert

Kingfish

couscous | avocado | koolrabi | bergamot

Zalm

oester | zuurkool | mosterd | bieslook

Hertenkalf

witlof | aardpeer | bier | vossenbes

Dessert

4-gangen €95 – 5-gangen €105 – 6-gangen €115 – 7-gangen €130
Het menu wordt speciaal voor uw evenement bereid door onze Chef Events. Daarom is het mogelijk om persoonlijk mee te denken in uw wensen, allergieën en diëten.

Peter Paul van den Breemen

CHEF EVENTS CULINAIR LANDGOED PARC BROEKHUIZEN