Restaurant Voltaire

Culinair genieten op eenhistorisch landgoed

Restaurant Voltaire bevindt zich in ons prachtige monumentale Hoofdhuis. Chefs Falco Lens en Ivanildo Kamperveen zetten samen met Consulting Chef Soenil Bahadoer(**) een unieke eigen signatuur neer in Restaurant Voltaire. Geniet van een aperitief in onze bar of neem plaats in het restaurant waar oude, originele details en moderne styling naadloos in elkaar overlopen. Bij binnenkomst loopt u letterlijk door de keuken als we u naar uw tafel begeleiden. Vanuit het restaurant heeft u een adembenemend uitzicht over het landgoed en het terras, waar u in de zomer plaats kunt nemen. Laat uzelf culinair verrassen met een lunch of diner bij Restaurant Voltaire.

 

Restaurant Voltaire opende op 1 december 2016 zijn deuren, als eerste onderdeel van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Slechts twee jaar na de opening heeft het restaurant prachtige waarderingen ontvangen, waaronder 15,5 punten in de Gault Millau 2022, 2023 en 2024. Onze eerste Michelinster ontvingen wij op 17 december 2018. We zijn erg trots en dankbaar dat we deze ster in 2024 nog steeds in ontvangst mogen nemen.

Restaurant (één Michelin ster)

Terras

Bar

Menu & wijnkaart

Laat u culinair verrassen met een uniek samengesteld 5- of 7-gangen menu en speciaal geselecteerde wijnen.

Hamachi

Tomaat | sesam | teriyaki


Tonijn "Akami"

Jabara ponzu | zeewier | dashi


Schol

Garnaal | groene kruiden | komkommer


Zwezerik *

Aubergine | boleet | meloesui


Duif

Cantiano kers | lavas | biet


Pandan *

Jasmijn | kokos | witte chocola


Manjari chocolade

Pompoen | kardemom | karamel


5-gangen menu ‘Emile’ €140 – 7-gangen menu ‘Voltaire’ €160*

Wagyu supplement €45

Kingkrab

Pompoen | tom kha kai | kokos


Tonijn "Akami"

Jabara ponzu | zeewier | dashi


Tarbot

Aardappel | truffel | schuim van boleet


Duif Wellington

Jus naturel | spitskool | duxelles


Wagyu A5 *

Ui | zwarte knoflook | paprika
&

Steaktartaar

Mosterdzaad | pommes pont neuf | ui


Perzik *

Citroen | amandel | druif


Manjari Chocolade

Koffie | karamel | tonka boon


Wij verwelkomen u tijdens Kerst graag voor een 5-gangen of 7-gangen lunch of een 7-gangen diner.

7-gangen* kerstmenu € 205
5-gangen kerstmenu € 150

Wijn

Wijnen bij Restaurant Voltaire

Star Wine List, the guide to great wine bars and restaurants in Leersum.

RESERVEER UW TAFEL

Voltaire Specials

Four Hands Dinner

Restaurant Voltaire X De Lindehof presenteren op 26 november een eenmalige, zeer exclusieve ervaring voor de echte culinaire liefhebber: een zes-gangenmenu gecreëerd door chefs Falco Lens*, Ivanildo Kamperveen* en Soenil Bahadoer **.

Reserveer snel uw tafel en geniet van deze unieke avond voor €230,- per persoon.

RESERVEER

Kerst

Kerst bij Voltaire staat in het teken van gastronomische weelde. Tijdens deze bijzonder feestelijke week heten wij u welkom voor lunch en diner. Wij verrassen u met een uniek samengesteld 5- of 7-gangenmenu en een exceptionele selectie wijnen.

Lunch: 24, 25, 26 en 28 december (5-gangen of 7-gangen)
Diner: 24, 25, 26, 27 en 28 december (7-gangen)

RESERVEER

Restaurant Voltaire arrangementen

Combineer een lunch of diner in Restaurant Voltaire met een verblijf in één van onze unieke hotelkamers- of suites.

Openingstijden

Lunch
Wij ontvangen u graag op donderdag t/m zaterdag vanaf 12:00 uur voor een lunch in Restaurant Voltaire.

Diner
Wilt u een unieke diner ervaring komen beleven? Wij verwelkomen u graag van dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur.

Kinderen
Vanaf 12 jaar zijn kinderen welkom in Restaurant Voltaire. Zij mogen meegenieten van het culinaire menu voor volwassenen, maar uiteraard is het ook mogelijk om minder gangen te bestellen.

Contact en route

route

Ons team

Het team van Restaurant Voltaire kijkt er naar uit u een onvergetelijke culinaire ervaring te laten beleven.

Ivanildo Kamperveen

Chef Ivanildo Kamperveen zorgt er met zijn unieke kookstijl voor dat u een onvergetelijke ervaring beleeft in Restaurant Voltaire*.

Lees meer

Falco Lens

Chef Falco Lens neemt u graag mee op een culinaire reis waarin hij u verrast met zijn unieke bereidingen in Restaurant Voltaire.

Lees meer

Julian Schweigl

Maître Julian Schweigl zorgt er graag voor dat wanneer u Restaurant Voltaire binnenstapt, dit de start is van een onvergetelijke middag of avond.

Lees meer

Nils Snitselaar

Sommelier Nils verrast u met geweldige wijnen en adviseert u graag welke wijnen het best aansluiten bij uw wensen.

Lees meer

Vacatures

Team Voltaire is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij het team komen versterken in de bediening of in de keuken? Stuur dan een mailtje naar julian.schweigl@parcbroekhuizen.nl of bekijk hieronder de openstaande vacatures.