Falco Lens
In Restaurant Voltaire kunt u terecht voor de culinaire creaties van chef Falco Lens. Samen met chef Ivanildo Kamperveen en Consulting Chef Soenil Bahadoer stopt hij zijn liefde en passie voor gastronomie in zijn gerechten.
Voordat Falco in 2023 als sous-chef in Restaurant Voltaire begon, had hij er al een flinke carrière opzitten. Hij is gestart in sterrenrestaurant De Kromme Dissel waarna hij in toprestaurants heeft gewerkt als Aan de Poel, La Provence en Lagrange. In 2024 mag Falco zich, samen met Ivanildo, de chef van Restaurant Voltaire noemen. “De samenwerking met Ivanildo is vanaf het begin heel erg goed. We voelen elkaar goed aan en we dagen elkaar regelmatig uit om het beste uit ons beiden naar boven te halen. Onze nieuwe creaties zullen de smaakpapillen flink aan het werk gaan zetten!”
Falco kijkt er naar uit u te begroeten wanneer u door de keuken van Restaurant Voltaire naar uw tafel wordt begeleid.
Onze chefs
Op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen staat kwalitatief, vers en lokaal eten voorop. Onze chefs zorgen ervoor dat u verrast wordt door hun creaties, waar u ook aan tafel schuift op het landgoed.
Jacopo Crivellari
Met zijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt chef Jacopo ervoor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een fantastisch menu dat hij exclusief voor uw evenement bereidt.
Ivanildo Kamperveen
Chef Ivanildo Kamperveen zorgt er met zijn unieke kookstijl voor dat u een onvergetelijke ervaring beleeft in Restaurant Voltaire*.