Ivanildo Kamperveen
Chef Ivanildo Kamperveen zorgt samen met chef Falco Lens voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Restaurant Voltaire. Met oog voor detail bereidt hij prachtige gerechten vol met verse ingrediënten uit de eigen moestuin van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.
Dat Ivanildo een getalenteerde chef is staat vast. Op zijn 18e kookte hij namelijk al in The White Room, wanneer het restaurant zijn eerste ster ontving. Voordat hij in 2022 als sous-chef in Restaurant Voltaire startte heeft hij samen met de huidige Consulting Chef van ons restaurant, Soenil Bahadoer, bij De Lindehof gewerkt. “Ik heb ruim drie jaar met chef Soenil bij De Lindehof mogen koken, waardoor we elkaar goed kennen. Ik heb erg veel van hem geleerd waarna ik vanaf 2022 mijn kennis verder heb uitgebreid in Restaurant Voltaire. Ik ben heel blij dat Falco en ik, samen met Soenil, nu de kans krijgen om de eigen signatuur van Voltaire verder te ontwikkelen.”
Sinds 2024 is Ivanildo, samen met Falco, de chef van Restaurant Voltaire. Hij kijkt er naar uit u binnenkort met een heerlijke lunch of diner te verrassen!
Onze chefs
Op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen staat kwalitatief, vers en lokaal eten voorop. Onze chefs zorgen ervoor dat u verrast wordt door hun creaties, waar u ook aan tafel schuift op het landgoed.
Jacopo Crivellari
Met zijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt chef Jacopo ervoor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een fantastisch menu dat hij exclusief voor uw evenement bereidt.
Falco Lens
Chef Falco Lens neemt u graag mee op een culinaire reis waarin hij u verrast met zijn unieke bereidingen in Restaurant Voltaire.