Nils Snitselaar
Bij een culinair hoogstaand diner horen kwalitatief uitstekende wijnen. Nils Snitselaar heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, zijn focus op schone en eerlijke wijnen gelegd. Samen met u kijkt hij welke wijn het best bij u past en bij de gerechten die u geserveerd krijgt. Met zijn enthousiasme, persoonlijke aandacht en passie voor wijn neemt hij u mee en deelt hij graag zijn kennis met u. Nils werkte eerder bij Restaurant Voltaire voordat hij bij De Treeswijkhoeve als sommelier heeft gewerkt. Nu zorgt hij ervoor dat hij, samen met het team, u een onvergetelijke avond kan laten beleven in Restaurant Voltaire.
Onze chefs
Op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen staat kwalitatief, vers en lokaal eten voorop. Onze chefs zorgen ervoor dat u verrast wordt door hun creaties, waar u ook aan tafel schuift op het landgoed.
Ewout Eleveld
Voor een ongedwongen en bourgondische lunch of diner in Bistro LOF bent u bij Ewout Eleveld aan het juiste adres. Met zijn gerechten van verse en lokale producten (de moestuin ligt naast het restaurant!) verrast hij u elke keer weer.
Jacopo Crivellari
Met zijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt chef Jacopo ervoor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een fantastisch menu dat hij exclusief voor uw evenement bereidt.
Ivanildo Kamperveen
Chef Ivanildo Kamperveen zorgt er met zijn unieke kookstijl voor dat u een onvergetelijke ervaring beleeft in Restaurant Voltaire*.
Falco Lens
Chef Falco Lens neemt u graag mee op een culinaire reis waarin hij u verrast met zijn unieke bereidingen in Restaurant Voltaire.