Martin: Junior Assistent Restaurant Manager

Martin: Junior AssistentRestaurant Manager

“Bij Bistro LOF werken is een geweldige ervaring. Het warme ontvangst door zowel collega’s als gasten geeft een positieve start aan iedere werkdag, waardoor ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga.

De dynamische sfeer in de bistro, gecombineerd met de culinaire hoogstandjes, maakt iedere dag boeiend en afwisselend. Het team is heel hecht, waardoor er echt sprake is van teamwork. Verder wekt het werken bij Bistro LOF interesse bij mij op om mijn culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen en gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.”

“Mijn eerste baantje was op mijn 15e als pizzabezorger bij een plaatselijke pizzeria. Hier ben ik na een jaar overgestapt naar het werken in de keuken, omdat er te veel bezorgers waren en te weinig mensen in de keuken. Deze, uit noodgedwongen ontstane, overstap heeft ervoor gezorgd dat mijn interesse voor de horeca begon te groeien. Na twee jaar in de keuken te hebben gewerkt ben ik begonnen met de opleiding Hospitality Management aan het ROC van Amsterdam waar ik in juli 2023 mijn diploma heb behaald. Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis uitgebreid en begonnen mijn passies voor gastvrijheid en wijnen op te leven.

Tijdens het laatste deel van mijn opleiding ben ik gaan werken bij Bistro LOF, waar ik sinds mijn afstuderen full-time werkzaam ben. Sindsdien ga ik hier iedere werkdag met veel plezier naar toe.

Een leuk weetje over mij: naast mijn passie voor hospitality bespeel ik iedere donderdagavond met veel plezier melodisch percussie bij Harmonieorkest Excelsior Ermelo. Ook geef ik geregeld survivaltraining aan kinderen tussen de 8 en 14 jaar bij Survivalrun Vereniging Dronten.

Ik hoop u binnenkort bij Bistro LOF te mogen verwelkomen op het Culinaire Landgoed van Parc Broekhuizen!”

Ontmoet onze mensen

Deze werknemers vertellen graag wat meer over hun werk bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.

Carolina: ontbijtchef

Ontbijtchef Carolina zorgt ervoor dat iedere gast wakker wordt met een heerlijk en vers bereid à la carte ontbijt

Lees meer

Sid: Sales en Management Support

Sid zorgt ervoor dat alle privé- en zakelijke evenementen tot in de puntjes worden voorbereid

Lees meer