Sid: Sales en Management Support

Sid: Sales en Management Support

“Sinds 2023 ben ik werkzaam in het sales team van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Dit is mijn eerste baan na mijn studie en ik ben erg blij dat ik hier mijn ervaring op kan doen. Werken bij Parc Broekhuizen betekent werken in een prachtige omgeving met een inspirerende sfeer. Het team is toegewijd aan gastvrijheid en kwaliteit, wat het fijn maakt om deel uit te maken van een organisatie die zich inzet voor het creëren van mooie momenten voor mensen.”

“Ook waardeer ik de mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Het is een plek waar ik mijn vaardigheden kan ontwikkelen en mijn passie voor gastvrijheid in combinatie met sales kan verdiepen. Bovendien staat de organisatie open voor het meedenken in mogelijkheden.

Samen met mijn collega’s ben ik op de Sales afdeling verantwoordelijk voor de voorbereidende organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen, aftersales en het onderhouden van relaties met bestaande gasten. Daarnaast lever ik een bijdrage aan de ‘At the Parc-evenementen’, wat erg leuk is voor de afwisseling.”

Het teamgevoel en de samenwerking met alle afdeling op het landgoed maken de werkomgeving positief. Parc Broekhuizen is een plek waar ik met plezier mijn bijdrage lever!

Ontmoet onze mensen

Deze werknemers vertellen graag wat meer over hun werk bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.

Martin: Junior Assistent Restaurant Manager

Martin zorgt er met zijn enthousiasme voor dat u warm wordt ontvangen bij Bistro LOF voor een heerlijke lunch of diner

Lees meer

Carolina: ontbijtchef

Ontbijtchef Carolina zorgt ervoor dat iedere gast wakker wordt met een heerlijk en vers bereid à la carte ontbijt

Lees meer