Welkom op

Culinair LandgoedParc Broekhuizen

The Taste of Modern Heritage start bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen!

Welkom bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen: een oase in het midden van de Utrechtse Heuvelrug. Wij geloven in de magie van echte hospitality en willen u een plek geven die direct voelt als thuis. Ons landgoed is dé plek waar erfgoed, modern design en gastronomie samenkomen. Geniet van een wandeling in de natuur, waarna u aan tafel kunt schuiven voor een unieke culinaire beleving. Overnacht in één van de unieke hotelkamers- of suites van ons Boutique Hotel en ontsnap aan de dagelijkse drukte. Ook beschikken wij over prachtige zalen waar u kunt vergaderen, dineren of feest kunt vieren.

Modern erfgoed

Gastronomie

Natuur

Culinair landgoed Parc Broekhuizen Leersum entree groene bank kunst

Geniet op Moederdag van een heerlijke High Tea

Meer informatieReserveer
Eten & drinken

Culinair genieten bij Restaurant Voltaire* en Bistro LOF

Dineer in het met één Michelinster bekroonde Restaurant Voltaire waar u ondergedompeld wordt in de wereld van culinaire creaties of geniet van de verse en pure smaken in het sfeervolle Bistro LOF.

Eten & drinken
Culinair landgoed Parc Broekhuizen Leersum meeting en events vergaderen

Een uniek evenement op het Parc

Onze ligging dicht bij Utrecht maar ver weg van alle drukte biedt de perfecte locatie om te kunnen vergaderen of een privé evenement te organiseren. Onze prachtige en unieke ruimtes in het klassieke Hoofdhuis zijn licht en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook beschikken wij over het naastgelegen Koetshuis voor de grotere evenementen. Wij denken graag mee over een op maat gemaakte vergadering, privé diner, bruiloft of andere viering die wij tot in detail voor u verzorgen.

MEETINGS & EVENTSBEKIJK ONZE RUIMTES
Arrangementen

Combineer een hotelovernachting met een heerlijk diner

Kom tot rust in één van onze unieke hotelkamers of suites en geniet van een heerlijk diner in Restaurant Voltaire* of Bistro LOF. Wilt u zich door beide keukens laten verrassen? Of wilt u de Utrechtse Heuvelrug verkennen per fiets? Bekijk alle met zorg samengestelde arrangementen voor een bijzondere ervaring.

Arrangementen

Special events at the Parc

Bij Parc Broekhuizen is altijd wat te beleven! Kom onze kunstexposities bewonderen, genieten van de mooiste muziek of woon één van onze andere speciale evenementen bij.

ONZE SPECIAL EVENTS