Met een groot gezelschap culinair genieten tijdens uw zakelijke of privé-evenement
Het Hoofdhuis beschikt over diverse intieme zalen, waar u met een select gezelschap exclusief kunt genieten van de culinaire creaties van Jacopo Crivellari. Speciaal voor uw evenement bereidt hij een unieke lunch, borrel of diner, aangepast op uw wensen. Een privé-lunch of diner is voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen te reserveren, van 10 tot 150 personen. Wilt u bij ons komen trouwen? Ook dan zorgt Chef Jacopo voor een tot in de puntjes verzorgd en culinair hoogstaand diner.
Neem contact op met onze sales afdeling voor meer informatie via sales@parcbroekhuizen.nl +31 (0)343 745 858
Parc Menu
Dorade
garnaal | dragon | tomaat
Beekridder
escabeche | kappertjes | olijf
Schol
rabarber | zuring | gember
Doperwten
ravioli | cantharellen | pistache
Weide hoender
“Lady Curzon”| champignon | spitskool
Kalf
artisjok | venkel | kumquat
Perzik
appel | yoghurt | zwarte sesam | rode peper
Dorade
garnaal | dragon | tomaat
Beekridder
escabeche | kappertjes | olijf
Doperwt
ravioli | cantharellen | pistache
Weide hoender
“Lady Curzon”| champignon | spitskool
Kalf
artisjok | venkel | kumquat
Dessert
Dorade
garnaal | dragon | tomaat
Beekridder
escabeche | kappertjes | olijf
Doperwt
ravioli | cantharellen | pistache
Kalf
artisjok | venkel | kumquat
Dessert
Dorade
garnaal | dragon | tomaat
Beekridder
escabeche | kappertjes | olijf
Kalf
artisjok | venkel | kumquat
Dessert
4-gangen €95 – 5-gangen €105 – 6-gangen €115 – 7-gangen €130
Het menu wordt speciaal voor uw evenement bereid door onze Chef Events. Daarom is het mogelijk om persoonlijk mee te denken in uw wensen, allergieën en diëten.
Jacopo Crivellari
Sinds 2024 is Jacopo Crivellari werkzaam bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen en is hij verantwoordelijk voor alle lunches, diners en events in de prachtige zalen in het Hoofdhuis, het Koetshuis en alle buitenlocaties. Jacopo brengt naast zijn Italiaanse roots grote culinaire kennis en ervaring met zich mee en zorgt ervoor dat alle lunches en diners voor (grotere) gezelschappen van hoog culinair niveau zijn en tot in de puntjes zijn verzorgd.