Banqueting

Met een groot gezelschap culinair genieten tijdens uw zakelijke of privé-evenement

Het Hoofdhuis beschikt over diverse intieme zalen, waar u met een select gezelschap exclusief kunt genieten van de culinaire creaties van Jacopo Crivellari. Speciaal voor uw evenement bereidt hij een unieke lunch, borrel of diner, aangepast op uw wensen. Een privé-lunch of diner is voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen te reserveren, van 10 tot 150 personen. Wilt u bij ons komen trouwen? Ook dan zorgt Chef Jacopo voor een tot in de puntjes verzorgd en culinair hoogstaand diner.

Parc Menu

Dorade

garnaal  | dragon | tomaat

Beekridder

escabeche | kappertjes | olijf

Schol

rabarber | zuring | gember

Doperwten

ravioli | cantharellen | pistache

Weide hoender

“Lady Curzon”| champignon | spitskool

Kalf

artisjok | venkel | kumquat

Perzik

appel | yoghurt | zwarte sesam | rode peper

Dorade

garnaal | dragon | tomaat

Beekridder

escabeche | kappertjes | olijf

Doperwt

ravioli | cantharellen | pistache

Weide hoender

“Lady Curzon”| champignon | spitskool

Kalf

artisjok | venkel | kumquat

Dessert

Dorade

garnaal  | dragon | tomaat

Beekridder

escabeche | kappertjes | olijf

Doperwt

ravioli | cantharellen | pistache

Kalf

artisjok | venkel | kumquat

Dessert

Dorade

garnaal  | dragon | tomaat

Beekridder

escabeche | kappertjes | olijf

Kalf

artisjok | venkel | kumquat

Dessert

4-gangen €95 – 5-gangen €105 – 6-gangen €115 – 7-gangen €130
Het menu wordt speciaal voor uw evenement bereid door onze Chef Events. Daarom is het mogelijk om persoonlijk mee te denken in uw wensen, allergieën en diëten.

Jacopo Crivellari

CHEF EVENTS CULINAIR LANDGOED PARC BROEKHUIZEN