Met een groot gezelschap culinair genieten tijdens uw zakelijke of privé-evenement
Het Hoofdhuis beschikt over diverse intieme zalen, waar u met een select gezelschap exclusief kunt genieten van de culinaire creaties van Jacopo Crivellari. Speciaal voor uw evenement bereidt hij een unieke lunch, borrel of diner, aangepast op uw wensen. Een privé-lunch of diner is voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen te reserveren, van 10 tot 150 personen. Wilt u bij ons komen trouwen? Ook dan zorgt Chef Jacopo voor een tot in de puntjes verzorgd en culinair hoogstaand diner.
Neem contact op met onze sales afdeling voor meer informatie via sales@parcbroekhuizen.nl +31 (0)343 745 858
Parc Menu
Langoustine
roos | granaatappel | haring kaviaar
Groene kool
fontina | kaneel | brood
Baars
paprika | geitenkaas | yoghurt | koriander
Pappardelle
everzwijn | ui | kastanjes
Kalfszwezerik
yuzu | walnoten | rozijnen
Duif
appel | recioto
Aardpeer
witte chocolade | cacao nibs
Langoustine
roos | granaatappel | haring kaviaar
Groene kool
fontina | kaneel | brood
Baars
paprika | geitenkaas | yoghurt | koriander
Pappardelle
yuzu | walnoten | rozijnen
Duif
appel | recioto
Aardpeer
witte chocolade | cacao nibs
Langoustine
roos | granaatappel | haring kaviaar
Groene kool
fontina | kaneel | brood
Baars
paprika | geitenkaas | yoghurt | koriander
Duif
appel | recioto
Aardpeer
witte chocolade | cacao nibs
Groene kool
fontina | kaneel | brood
Baars
paprika | geitenkaas | yoghurt | koriander
Duif
appel | recioto
Aardpeer
witte chocolade | cacao nibs
4-gangen €95 – 5-gangen €105 – 6-gangen €115 – 7-gangen €130
Het menu wordt speciaal voor uw evenement bereid door onze Chef Events. Daarom is het mogelijk om persoonlijk mee te denken in uw wensen, allergieën en diëten.
Jacopo Crivellari
Sinds 2024 is Jacopo Crivellari werkzaam bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen en is hij verantwoordelijk voor alle lunches, diners en events in de prachtige zalen in het Hoofdhuis, het Koetshuis en alle buitenlocaties. Jacopo brengt naast zijn Italiaanse roots grote culinaire kennis en ervaring met zich mee en zorgt ervoor dat alle lunches en diners voor (grotere) gezelschappen van hoog culinair niveau zijn en tot in de puntjes zijn verzorgd.