Banqueting

Met een groot gezelschap culinair genieten tijdens uw zakelijke of privé-evenement

Het Hoofdhuis beschikt over diverse intieme zalen, waar u met een select gezelschap exclusief kunt genieten van de culinaire creaties van Jacopo Crivellari. Speciaal voor uw evenement bereidt hij een unieke lunch, borrel of diner, aangepast op uw wensen. Een privé-lunch of diner is voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen te reserveren, van 10 tot 150 personen. Wilt u bij ons komen trouwen? Ook dan zorgt Chef Jacopo voor een tot in de puntjes verzorgd en culinair hoogstaand diner.

Parc Menu

Langoustine

roos | granaatappel | haring kaviaar

Groene kool

fontina | kaneel | brood

Baars

paprika | geitenkaas | yoghurt | koriander

Pappardelle

everzwijn | ui | kastanjes

Kalfszwezerik

yuzu | walnoten | rozijnen

Duif

appel | recioto

Aardpeer

witte chocolade | cacao nibs

Langoustine

roos | granaatappel | haring kaviaar

Groene kool

fontina | kaneel | brood

Baars

paprika | geitenkaas | yoghurt | koriander

Pappardelle

yuzu | walnoten | rozijnen

Duif

appel | recioto

Aardpeer

witte chocolade | cacao nibs

Langoustine

roos | granaatappel | haring kaviaar

Groene kool

fontina | kaneel | brood

Baars

paprika | geitenkaas | yoghurt | koriander

Duif

appel | recioto

Aardpeer

witte chocolade | cacao nibs

Groene kool

fontina | kaneel | brood

Baars

paprika | geitenkaas | yoghurt | koriander

Duif

appel | recioto

Aardpeer

witte chocolade | cacao nibs

4-gangen €95 – 5-gangen €105 – 6-gangen €115 – 7-gangen €130
Het menu wordt speciaal voor uw evenement bereid door onze Chef Events. Daarom is het mogelijk om persoonlijk mee te denken in uw wensen, allergieën en diëten.

Jacopo Crivellari

CHEF EVENTS CULINAIR LANDGOED PARC BROEKHUIZEN